Corpo E Mente - Κέντρο Φυσιοθεραπείας

H εταιρεία Corpo e Mente, είναι ένα σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείαςμε έδρα τη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Καλαμαριάς, Κουντουριώτου 50 και με υποκατάστημα στη Νικήτη Χαλκιδικής. Οι υπηρεσίες μας στοχεύουν στη πλήρη αποκατάσταση των ασθενών με την χρήση τόσο της κλασσικής φυσικοθεραπείας όσο και των εναλλακτικών θεραπειών. Η εταιρεία απασχολεί ένα καταρτισμένο προσωπικό έτοιμο να προσφέρει τις γνώσεις και τον χρόνο του για την αντιμετώπιση παθήσεων του μυοσκελετικού και νευρικού συστήματος καθώς και συνδρόμων χρόνιου πόνου.

Η Φυσικοθεραπεία είναι η θεραπευτική προσέγγιση που βασίζεται στα φυσικά μέσα( κίνηση, φως, νερό, ηλεκτρικό ρεύμα κ.λ.π.) που χρησιμοποιούνται από τον εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας, πτυχιούχο φυσικοθεραπευτή, για θεραπεία οξέων και χρόνιων παθήσεων καθώς και στην επανεκπαίδευση ορθής λειτουργικότητας του ανθρωπίνου σώματος.

Βοηθά στην αποκατάσταση παθήσεων που αφορούν την Ορθοπαιδική, Νευρολογία, Καρδιολογία, Παιδιατρική, Πνευμονολογία,Γενική Χειρουργική, Νευροχειρουργική, Καρδιοχειρουργική, Ουρολογία κ.λ.π.

Ο Βελονισμός είναι μια μέθοδος θεραπευτική που προέρχεται από την Κίνα και υπάρχει εδώ και 4500 χρόνια και δρα αποτελεσματικά. Στηρίζεται στη ροή της ενέργειας κ θεωρεί νόσο κάθε μπλοκάρισμά της που μπορεί να επέλθει από διάφορους εξωγενείς παράγοντες ή εσωτερικές διαταραχές.

Με τον βελονισμό διεγείρονται σημεία που μεταφέρουν μηνύματα στο κεντρικό νευρικό σύστημα και προκαλούν έκλυση ενδογενών ουσιών (αντί φαρμάκων) όπου αποκαθιστούν την ενέργεια ή τονώνουν ή εκτονώνουν όργανα που παρουσιάζουν προβλήματα (προληπτικά ή θεραπευτικά).

Εφαρμόζεται για αντιμετώπιση πόνου σε οσφυαλγία, αυχενικό σύνδρομο, ισχιαλγία, νευραλγία τριδύμου, τενοντίτιδες, αρθρίτιδες κ. α.

Αυξάνει την άμυνα του οργανισμού, καταπολεμά το άγχος, βελτιώνει νευροφυτικές διαταραχές, έξεις και εξισορροπεί την ενέργεια.

Είπαν για εμάς

 • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ!!ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΑΣ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΩ!ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΦΙΛΗ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ!
  Στέλλα Χαραλάμπους
 • Εξαιρετικό περιβάλλον για ασθενείς με υψηλές απαιτήσεις! Στο επίκεντρο η αγάπη για τον συνάνθρωπο.
  Γιάννης Σταθουράκης
 • Χώρος γεμάτος θετική ενέργεια με κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό! Σε αφήνει με τις καλύτερες εντυπώσεις!
  Νικηφόρος Τατσόπουλος
 • Πονάω έρχομαι! Δεν πονάω ξανά έρχομαι!!! Έτσι με κάνετε να νιώθω!
  Άγγελος Παπανικολάου
 • Εξαιρετικές εγκαταστάσεις και πολυ φιλικό περιβάλλον. Σωστοί και εξειδικευμένοι επαγγελματίες με αγάπη για την δουλειά τους.
  Χρύσα Φτουχίδου
 • Πάρα πολύ όμορφος και ευχάριστος χώρος, ευάερα και ευήλια δωμάτια. Εξυπηρέτηση με ευγένεια και ενδιαφέρον για τον ασθενή και ένα ποιοτικό αποτέλεσμα!
  Γεωργία Χρυσουλίδου
 • Αξιόπιστοι και ευγενικοί επαγγελματίες με σωστές υπηρεσίες.
  Δημήτρης Καραγεωργίου
 • Πολύ ωραίο και ζεστό περιβάλλον! Κάθε φορά που φεύγω νιώθω όλο και καλύτερα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά!
  Στας Γκαλτζίδης
 • ΤΕΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ , ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΑΡΤΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  Μαρία Περτζινίδου
 • Είναι ένας άριστα διαμορφωμένος χώρος βασισμένος στις ανάγκες του κάθε ασθενή. Μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα οι φυσικοθεραπευτες με αντιμετωπισανε πρώτα ως άνθρωπο και μετα ως ασθενή . συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμο, τις γνώσεις σας και πάνω από όλα το χαμογελο σας
  Φαρσάρη Στεφανία
 • Εξαιρετική δουλειά και κλίμα από σωστούς επαγγελματίες.
  Μαρία Φλαμπούρη
 • Ποιότητα, επιστήμη, υγεία, χαμόγελα και επλίδα!!!! Το καλύτερο φυσιοθεραπευτήριο!!
  Άλκηστη Ελένη Κοσμά

Πείτε μας την γνώμη σας

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com