Corpo E Mente - Κέντρο Φυσιοθεραπείας
Η ρευματικές παθήσεις θεωρούνται στις μέρες μας από τις μεγαλύτερες κοινωνικές πληγές, όπως παλαιότερα ήταν η ελονοσία κι η φυματίωση. Αντιπροσωπεύουν το 20 της χρόνιας ανικανότητας για εργασία κάθε χρόνο. Η αντιμετώπιση τους προϋποθέτει τον προσδιορισμό του τύπου αρθρίτιδας και την αξιολόγηση της σοβαρότητας των συμπτωμάτων, λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψιν την ένταση της νόσου. Οι χρόνιοι τύποι αρθρίτιδας είναι αυτοί που απαιτούν και τη μεγαλύτερη προσοχή. Η εξονυχιστική μελέτη του ασθενή από το θεράποντα ιατρό, σε συνδυασμό με στενή παρακολούθηση του ιστορικού του, θα καθορίσουν και την ιδανική μέθοδο αντιμετώπισής της. Η φυσικοθεραπεία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αντιμετώπισης περιπτώσεων χρόνιας αρθρίτιδας
Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, πάσχουν από μυικούς ρευματισμούς, οι οποίοι προκαλούν έντονους πόνους στους μύες. Οι πόνοι αυτοί συχνά μπερδεύονται με απλούς μυικούς πόνους και πιασίματα που νιώθουμε και δυστυχώς έτσι δεν τους δίνουμε την απαραίτητη σημασία, καθυστερώντας την αντιμετώπισή τους. Οι αιτίες πρόκλησης δεν είναι απολύτως γνωστές γι’αυτό και μέχρι σήμερα κατατάσσονται στις αυτοάνοσες, φλεγμονώδεις παθήσεις. Η φυσικοθεραπεία θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τους μυικούς ρευματισμούς, ανακουφίζοντάς σας από τους αφόρητους πόνους!
Η ρευματοειδής αρθρίτιδα είναι μια χρόνια, αυτοάνοση, φλεγμονώδης κι εξελικτική νόσος που προσβάλλει κατά κύριο λόγο τις αρθρώσεις αλλά σπανιότερα και άλλα όργανα. Προσβάλλει συνήθως άτομα ηλικίας 35 - 55 ετών και τα ακριβή αίτια πρόκλησής της δεν είναι απολύτως γνωστά. Η εκδήλωση της ασθένειας μπορεί να γίνει είτε βαθμιαία, με πρώτα συμπτώματα την ανορεξία, την απώλεια βάρους και την αδυναμία, είτε οξεία με πόνο στις αρθρώσεις, διόγκωση, ευαισθησία και δυσκαμψία των αρθρώσεων. Η φυσικοθεραπεία θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, καθώς θα φροντίσει για τη διατήρηση της καλής υγείας και λειτουργικότητας των αρθρώσεών σας!

Είπαν για εμάς

 • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ!!ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΑΣ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΩ!ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΦΙΛΗ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ!
  Στέλλα Χαραλάμπους
 • Εξαιρετικό περιβάλλον για ασθενείς με υψηλές απαιτήσεις! Στο επίκεντρο η αγάπη για τον συνάνθρωπο.
  Γιάννης Σταθουράκης
 • Χώρος γεμάτος θετική ενέργεια με κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό! Σε αφήνει με τις καλύτερες εντυπώσεις!
  Νικηφόρος Τατσόπουλος
 • Πονάω έρχομαι! Δεν πονάω ξανά έρχομαι!!! Έτσι με κάνετε να νιώθω!
  Άγγελος Παπανικολάου
 • Εξαιρετικές εγκαταστάσεις και πολυ φιλικό περιβάλλον. Σωστοί και εξειδικευμένοι επαγγελματίες με αγάπη για την δουλειά τους.
  Χρύσα Φτουχίδου
 • Πάρα πολύ όμορφος και ευχάριστος χώρος, ευάερα και ευήλια δωμάτια. Εξυπηρέτηση με ευγένεια και ενδιαφέρον για τον ασθενή και ένα ποιοτικό αποτέλεσμα!
  Γεωργία Χρυσουλίδου
 • Αξιόπιστοι και ευγενικοί επαγγελματίες με σωστές υπηρεσίες.
  Δημήτρης Καραγεωργίου
 • Πολύ ωραίο και ζεστό περιβάλλον! Κάθε φορά που φεύγω νιώθω όλο και καλύτερα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά!
  Στας Γκαλτζίδης
 • ΤΕΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ , ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΑΡΤΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  Μαρία Περτζινίδου
 • Είναι ένας άριστα διαμορφωμένος χώρος βασισμένος στις ανάγκες του κάθε ασθενή. Μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα οι φυσικοθεραπευτες με αντιμετωπισανε πρώτα ως άνθρωπο και μετα ως ασθενή . συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμο, τις γνώσεις σας και πάνω από όλα το χαμογελο σας
  Φαρσάρη Στεφανία
 • Εξαιρετική δουλειά και κλίμα από σωστούς επαγγελματίες.
  Μαρία Φλαμπούρη
 • Ποιότητα, επιστήμη, υγεία, χαμόγελα και επλίδα!!!! Το καλύτερο φυσιοθεραπευτήριο!!
  Άλκηστη Ελένη Κοσμά

Πείτε μας την γνώμη σας

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com